Als gevolg van het weer, het verkeer, de industrie, de natuur en eventueel vandalisme wordt uw woning en daarmee ook uw gevel vaak schade aangedaan. Gelukkig is deze schade te verhelpen met behulp van Ibo’s Gevelwerken. Wij maken gebruik van de juiste en tevens de beste onderhoudstechnieken én preventietechnieken. Daar komt nog bij dat goed onderhoud en de daarbij behorende beschermende middelen zorgen voor een verlengde levensduur van de gevel.

Welke diensten heeft Ibo’s Gevelwerken u te bieden?

1. SILICONENBEHANDELING

Zodra u een barst in uw gevel heeft dan wilt u deze natuurlijk weg laten werken. Hier voeren wij dan een zogenaamde siliconenbehandeling voor uit. Hier worden scheuren en barsten weggewerkt zodat de gevel er weer mooi strak uit komt te zien. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de specifieke siliconen die gebruikt worden voor de behandeling. Dit is volledig afhankelijk van de ondergrond van de gevel. De gevel dient namelijk niet verder beschadigd te raken, om die reden kunt u voor een advies en offerte op maat het beste even contact opnemen met ons.

2. SCHILDERWERKEN

Het aanbrengen van het type ‘bezetting’ van uw gevel. Denk hierbij aan het aanbrengen van pleisterwerk, kalei, kalklaag, gips en leem op uw gevel. Afhankelijk van het type gevel en uw wensen kunnen we een of een andere specifieke bezetting bewerkstelligen op uw gevel.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en natuurlijk onze prijzen?

Vraag gerust een offerte aan of simpelweg meer informatie.  

NIEUWE EN HET MEEST GESCHIKTE MATERIAAL

Wij werken steeds met nieuw en goed onderhouden materiaal. Van steigers tot compressoren…

VAKBEKWAME MEDEWERKERS

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kennen alle veiligheidsprincipes aangaande gevelwerken (VCA,…).

ONZE WERKTECHNIEKEN STEEDS INNOVEREN

Constante opleiding van onze medewerkers zorgt voor kwaliteitsvolle aflevering van projecten volgens de hoogste standaarden.